top of page

Hva er BackMitra?

BackMitra er et fantastisk redskap som gir støtte og hjelp til å løsne opp i stive skuldre, bryst, brystrygg og korsrygg. Dette er noe vi alle har utrolig godt av i hverdagen!


Den brukes helt enkelt ved å kun ligge på den og utføre sakte bevegelser med armene. Gjennom mindfullness, dyp pust og rolige bevegelser kommer vi i kontakt med den delen av nervesystemet (parasympaticum) som gjør at kroppen restituerer seg selv, og som gjør oss rolige, glade, tilfredse- selv om ikke livet er perfekt. Vi bruker BackMitra til å slippe taket i muskler som vi har spent så mye at vi har mistet kontakten med de. Musklene som vi ikke klarer å skru av selvom de skriker etter avspenning. Den hjelper oss å komme inn til kjernen, få kontakt med kraftsenteret vårt igjen og snu skuta i riktig retning. Fra hjertet! 
 

Ved å gi plass og oppmerksomhet til alle lagene i oss selv- også de som vi helst ikke vil kjenne på- skyggesiden vår- lærer vi å akseptere. Da slipper jaget

i huet litt opp, og vi hører beskjeder fra hjertet enda litt høyere.
Når hjertefrekvensen får slippe til øker vibrasjonen og frekvensen i oss. Livskraften får boble opp fra dypet og vi får det generelt bedre med oss selv. Både fysisk, mentalt og emosjonelt. Vi får ENERGI. Det er selv-healing! 


Du kan lese og se mer om BackMitra  her! 

 

IMG_3511_edited.jpg

Jeg kommer også etterhvert til å sette opp teacher training og workshops med BackMitra.

Førstkommende workshop holdes 
 på Oslo Yoga lørdag 9. november!

Les mer her


Ønsker du at jeg kommer til ditt studio med workshops og/eller teacher trainings med BakcMitra? 
Skriv til meg på  pimako@online.no

bottom of page