top of page
332821305_3002415380054473_5476642331398910948_n.jpg

A  M O R G O S

Y O G A R E T R E A T  2 0 2 4

Bli med på en nydelig reise for sjelen og hjertet! Du får autentisk gresk øy-kultur skånet for masse turisme.

Deilige yoga praksiser, masse tid til strand, spa, hav og turer i de urtekledde åsene. Perfekt å kombinere med annen ferie.

Dra alene, med venner, kjæreste eller familie. En uforglemmelig retreat som setter dype spor og gode minner.

Velkommen til paradis- jeg gleder meg til å vise deg "øya mi" ! 

Få rom igjen!

V I N Y A S A  &  R E S T O R A T I V  Y O G A - F E R I E 

23- 29 juni 2024, Amorgos, Hellas

Vi bor på Aegialis Spa Hotel som er et nydelig 5-stjerners hotel på en klippe med utsikt til havet og hvite sandstrender. 7 min. gange til stranden. Hvert rom har terrasse/balkong med helt fantastisk utsikt til havet.

Vinyasa Flow sessions hver morgen og Restorative yoga med ryggmitra (Backmitra) på ettermiddagene.

Lekende og utfordrende lang Vinyasa Flow session hver morgen med pusten som hoved-redskap vi gi oss økt energi og styrke/utholdenhet. Ro-givende Restorative yoga med rygg-mitra på ettermiddagene vil hjelpe oss å løsne opp spenninger og blokkeringer i bryst-rygg, skuldre, nakke og armer samt trene opp støtte-muskulatur. Disse to metodene vil sammen være bevisstgjørende rundt bevegelses- mønstre vi har tillagt oss igjennom livet og kunne hjelpe oss i å bedre holdningen vår i alle kroppens lag og gjøre oss sterkere, smidigere og mer tilstede i bevegelse og stillhet. Vi vil oppleve å få mer plass, mere aksept, og økt velvære i oss selv. Yoga-shalaene på Aegialis stedet er alle helt nydelige rom…. med utsikt mot hele Aegiali havnen, åsene og havet, har shalaene en inspirerende innvirkning på sansene våre. Å praktisere her er helt magisk!

Sammen med de mange fasilitetene Lalon Idor Spa tilbyr, vil dette bli en healende, velgjørende og transformativ yoga-ferie for kropp og sjel som vil kjennes veldig godt…Spa-seksjonen tilbyr bl.annet klassisk masasje, aromaterapi, krystallhealing, sauna, hamam, boblebad, ansikts-og kroppspleie, frisør, treningsstudio og saltvanns-baseng både innendørs og utendørs.

Strendene på Amorgos er kjent for å være de vakreste av alle på Kykladene, filmen Big Blue ble bl.a spilt inn her! Etter yoga-praksis frister strendene med sin hvite strand og krystallklart vann…Nyt favorittboka, eller ta en tur i det fantastiske urtekledde klippelandskapet langs sjøen for å utforske alle de gjemte hemmelighetene og magiske utsiktspostene øya har å by på. Her finner du bl.annet viltvoksende salvie, timian og rosmarin. Flere landsbyer og tavernaer ligger gå-avstand fra hotellet. 

Det er også gode snorkle og dykke-forhold, og kajakker kan leies for de eventyrlystne.Hotel-restauranten Ambriosa tilbyr en kulinarisk Aegliansk mattradisjon, og de mange smakfulle rettene er laget av lokalt dyrkede organiske råvarer- fra hotellets egne kjøkkenhage.Fra restaurant- terrassen kan du nyte utsikten over havet, fjellene og de nærliggende landsbyene.
 

Vi har alle opplevd stunder i livet hvor klarhet og ro i sinnet gjør oss i stand til å ta bevisste valg, nyte skjønnheten i alt som er, og føle at vi er i ett med omgivelsene våre. Det er ikke noe som er bedre enn å befinne seg et sted som inspirerer til sinnsro, til å åpne hjertet og helbrede kroppen. Øya Amorgos er et slikt sted, med sine ubegrensede spektakulære utsikter og hotellets rolige, naturlige atmosfære. Vi finner tid, ro og plass til oss selv gjennom daglig yoga-praksis, og lar omgivelsene og skjønnheten fylle sjelen og sansene. 

Stedet i seg selv gir en følelse av å bli fylt med energi, indre ro og fred. Et perfekt utgangspunkt for en velgjørende yoga-ferie!

IMG_1888.JPG

P Å M E L D I N G, P R I S E R &
R E I S E D E T A L J E R

EARLY BIRD PRIS
5000,- 

*Gjelder fra 25.des til 27.feb

FULL PRIS
6000,- 

*Gjelder fra 28. februar

Betales til Pias kontonr. 16073778186


Early Bird pris: 5000,- ved påmelding fra 25. desember - 27.februar

Full pris: 6000,- ved påmelding ETTER 27. februar

Overnatting betales direkte til hotellet:

Superior dobbeltrom- (2 pers. deler rom) 1040 euro pr. person

Superior enkeltrom- ( 1 pers i rom) 1676 euro pr. person

Bestilles direkte til hotellet ETTER påmelding hos meg:

Husk da å si at du er del av min gruppe, da vi får en redusert pris: contact@aegialis.com

 

Inkluderer alle yoga-øker, frokostbuffet, 5-retters middag/buffet hver dag, 1 massasje session og fri bruk av alle spa-fasiliteter .

Pick-up service fra og til havnen/hotellet.

Nytt i år er at det går an å bo på søster-hotellet til Aegialis, Lakki Village, som ligger langs stranden nede i byen. Dette hotellet har en langt lavere pris. Velger du å bo her kan du da tusle opp og ned langs stranden til måltider og yoga oppe på Aegialis!

Dobbeltrom (2 pers deler rom) 760 euro pr. person

Enkeltrom (1 pers i rom) 1060 euro pr. person

 

Flyreisen og ferge til øya Amorgos er ikke inkludert. Her finnes flere muligheter:

1. Fly til Santorini med Norwegian, SAS eller Aegean og ta ferge videre til Amorgos (1 overnatting på Santorini og ferge til Amorgos på 1,30 time). 

Dette er den ruten de fleste har valgt de siste årene.

2. Fly til Athen med Norwegian, SAS, Aegean eller Finnair,

og ferge til Amorgos (1 overnatting og ferge ca. 6 timer)

3. Fly til Athe og innenlandsfly til Naxos (40 min) Evt. overnatting på Naxos så ferge til Amorgos (1 time)

(Forøvrig er det mange andre flyselskaper å velge mellom, f. eks Lufthansa flyr også til Santorini og Athen fra Oslo)

Jeg anbefaler å kombinere denne ferien med annen ferie dersom man har mulighet! Mulighetene er mange hvis mann ønsker å forlenge oppholdet på Amorgos, eller dra til en av de mange nærliggende nydelige øyene rundt før reisen hjem igjen. Venner og/ eller familiemedlemmer som ikke skal praktisere yoga er velkomne til å bli med. De betaler selvsagt kun for kost og losji. Det er masse av tid mellom yogaøktene til å nyte med familie, kjæreste eller venner. Fergeruter og priser finnes på www.seajets.com

bottom of page