top of page

Restorative
Yoga Spa med BackMitra

Oslo

Søndag 14.april gleder jeg meg til å holde workshop på Oslo Yoga med Restorative yoga spa med BackMitra. Du er varmt velkommen til å bli med! 

Velkommen

I mine restorative klasser med BackMitra er fokuset på å skrelle av alle lag med spenninger, stivheter, vondter, beskyttelser og overspente muskler- og aktivere kjernen i oss. La bevegelsen komme fra kjernen. BackMitra er et fantastiskt mykt og støttende verktøy som brukes for å hjelpe oss til å løsne opp i stive skuldre, nakker, bryst og brystrygg!
 

Gjennom mindfullness, dyp pust og rolige bevegelser kommer vi i kontakt med den delen av nervesystemet (parasympaticum)som gjør at kroppen restituerer seg selv, og som gjør oss rolige, glade, tilfredse- selvom ikke livet kanskje ikke er helt perfekt. Vi bruker Backmitra til å slippe taket i muskler som vi har spent så mye at vi har mistet kontakten medde. Musklene som vi ikke klarer å skru av selv om de skriker etter avspenning!
 

Mitra på sanskrit betyr venn, og det er virkelig en god rygg-venn! Det gjøres helt enkelt ved å kun ligge på den og utføre sakte bevegelser med armene.Den hjelper oss å komme inn til kjernen,få kontakt med kraft- senteret vårt igjen og snu skuta i riktig retning. Fra hjertet! 


Ved å gi plass og oppmerksomhet til alle lagene i oss selv- også de som vi helst ikke vil kjenne på-skyggesiden vår- lærer vi å akseptere. Da slipper jaget i huet litt opp, og vi hører beskjeder fra hjertetenda litt høyere. Når hjertefrekvensen får slippe til øker vibrasjonen og frekvensen i oss. Livskraften får boble opp fra dypet og vi får det generelt bedre med oss selv. Både fysisk, mentalt og emosjonelt. Vi får ENERGI.

Hva kan du forvente?

I denne workshopen vil du få oppleve å spenne helt av i nakke, skuldre, armer og brystrygg-muskulatur. Du får bli godt kjent med BackMitra og hvordan bruke den på en skånsom og rolig måte for å støtte kroppens heling-og avgiftnings-prossess.

Vi starter alltid med mindfulness, pust og rolig bevegelse- for å komme i kontakt med de områdene vi trenger å styrke og å spenne av i kroppen. Vi forbereder og støtter kroppen for BackMitra! Den virker på dyp muskulatur, og hjelper oss til å restituere ryggens optimale kurvatur.

BackMitra hjelper oss til å opprettholde en rak holdning med optimal bevegelse og styrke!

Det er kanskje derfor den aller beste anti-age for ryggsøylen vår. 

Hvem kan være med på denne type workshop?

Absolutt alle over 20 år som trenger å spenne av litt. Du trenger ikke å ha gjort noe yoga før, det er såpass enkle øvelser. Fungerer like godt for de som aldri beveger seg som for de som beveger seg

hele tiden! Alle som sitter mye og jobber på data- bærer, løfter, trener, danser, etc.

Forebygger og hjelper mot skive-utsklidnineger, isjas, lumbago, «frozen shoulder» spennings-hodepine, etc. Har du aktiv prolaps bør du vente med BackMitra.

Påmelding, pris tidspunkt, sted. 

Når: 14.april kl 13.30-17.00 
Hvor: Oslo Yoga, Kristiandsands gate 2, 0463 Oslo 
Pris: 850,-
Påmelding skjer via Oslo Yoga sine nettsider og kan gjøres ved å trykke
her! 

Camilla Fretheim

"En magisk workshop med Pia. Hun er helt nydelig med en god og rolig stemme som formidler kunnskap på en måte som gjør at du forstår. Backmitraen gjorde virkelig underverker for ryggen og nakken min. Dette var nytt for meg, men en helt vidunderlig opplevelse.  Jeg anbefaler alle som er nysgjerrige på dette å prøve, her får du så mye tilbake."
bottom of page